Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Witte winterschoenen

Witte winterschoenen

De witte winterschoenen van ZOO Footwear zijn dankzij het Acquastop membraan waterdicht. Voor jou geen natte sokken meer, maar urenlange shoppings en relaxte wandelingen op comfortabele binnenzolen. En dat terwijl je kou, regen en sneeuw met een glimlach trotseert.

Alle producten

ANGIE Happy White

ANGIE Happy White

185 euro
Bekijk product
ANGIE White

ANGIE White

185 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen

100% waterdicht door het Acquastop membraan.

Zoo Footwear winterschoenen zijn door het gebruik van leder en het Acquastop membraan waterdicht. Zo kan jij ongestoord genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft!

See what our customers have to say

“Fantastische wandelschoenen”

“Ik hoef nu niet meer te kiezen tussen hip en functioneel. De wandelschoen combineert het beste van twee werelden en zijn 100% waterdicht dus geen natte voeten na een wandeling in de regen.”

Wendy Jansma

“Ik hou van statements maken”

“Onlangs heb ik de Angie Red aangeschaft, een fantastische wandelschoen en een heerlijke verschijning om te zien. Ik krijg er erg veel complimenten over.”

Sonja van Baal

Witte winterschoenen

Heerlijk lopen op comfy witte winterschoenen geeft je ruimte

Het is praktisch om een paar goede winterschoenen, sportieve winterschoenen te hebben waar je heerlijk op kunt lopen. Een favoriet paar waarvan je weet, dat zijn mijn lievelings winterschoenen zij brengen mij veel goeds. Degenen, de comfortabele winterschoenen die je waardeert en aantrekt op de momenten dat je voor zekerheid gaat. Geen blaren, een heerlijk uitneembaar voetbed, geen natte sokken en geen kou in je lijf. Gewoon geen gedoe, met stevige winterschoenen van ZOO Footwear heb je aandacht voor wat je aan het doen bent, aandacht om te genieten, ruimte in je hoofd.

Witte winterschoenen

Geen zorgen op je pad met je waterdichte schoenen

Ben je erop uit, een dagje de stad in, naar het park, een flinke strandwandeling of een rondje in het bos, winterschoenen waterdicht zijn altijd welkom. Wie wilt er nu met natte voeten rond hobbelen? Dat is simpelweg niet prettig, je hebt kans op blaarvorming door je natte sokken en je krijgt het vanzelf steeds kouder. En die kou die blijft in je lijf, vertrekt ook niet meer, pas als je jezelf onderdompelt in warmte. Gelukkig hoeft dit niet, ZOO Footwear heeft hippe winterschoenen dames outdoor die warm in de winter zijn en waterdicht zijn, dankzij het Acquastop membraan. Vlotte outdoor schoenen met een hippe leren sneaker look.

Witte winterschoenen

In de winter blijf jij lekker warm

ZOO Footwear heeft warme winterschoenen dames die je voeten in de winter goed op temperatuur houden. Onze hoge winterschoenen, halfhoge winterschoenen dames  beschermen je tegen vreselijk ijzige kou, regen en natte sneeuw. Het zijn je beste winterschoenen sneeuw omdat je zeker weet dat je geen natte sokken krijgt, anders dan mogelijk in een winterschoenen sale. Kwaliteit sinds 1977. Ze hebben een lagensysteem, een isolerende werking waardoor jij warme voeten houdt. Ga voor kwaliteit, kies ZOO Footwear en in de winter blijf jij lekker warm.

Witte winterschoenen

Kies je favoriete hippe witte winterschoenen

Gek op witte winterschoenen? En op winterschoenen dames sneakers van leer? Dan zit je goed, bij ZOO Footwear vind je leuke winterschoenen die waterdicht zijn en warm. Kies bij ons je favoriete kleur leren winterschoenen dames. We hebben zeer uitgesproken vrolijke kleuren en rustige kleurtonen als zwarte winterschoenen en bruine winterschoenen. Wel met een knipoog natuurlijk. Kijk gauw welke kleur jou het meest aanspreekt.

Bestaan er witte winterschoenen voor de winter die waterdicht zijn?

Zeker wel, bij ZOO Footwear vind je winterschoenen in het wit, die dankzij het Acquastop membraan alle nattigheid buiten houden. Zo loop je ook in de winter op je favoriete kleur, warm en droog.

Kun je witte winterschoenen kopen bij ZOO Footwear?

Ja, wij hebben vlotte winterschoenen in het wit leder. Bij ons koop je goede winterschoenen die je beschermen tegen regen en ook sneeuw. Je voeten blijven warm en droog.

Past mijn orthopedische inlegzool in witte winterschoenen van ZOO Footwear?

Onze schoenen voor een witte winter zijn waterdicht, zien er vlot uit, dus dat is eenvoudig combineren bij je dagelijkse outfit. En je orthopedisch voetbed past erin en draag je gewoon iedere dag.

Witte winterschoenen in leer, heeft ZOO Footwear dat?

Ja, bij ZOO Footwear kun je hippe leren sneakers in wit kopen voor de winter. Het geïmpregneerde leer is waterafstotend en ook vuilafstotend, gemakkelijk schoonmaken.

Heeft ZOO Footwear warme witte winterschoenen?

Ja onze schoenen in wit zijn ook opgebouwd uit lagen en hebben een isolerende werking.  In Lekker warme voeten dus in de winter.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.