• Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor
  • Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor

Zakelijke markt

ZOO Footwear B.V.
Divisie ZOO Adventure

ZOO Adventure is een internationaal merk. Er zijn stenen winkels die ondersteuning geven en krijgen van de branding van ZOO Adventure. Verkooppunten worden met zorg geselecteerd, er wordt enorme waarde gehecht aan de affiniteit met het product. Heeft u een outdoor winkel, ruitersport winkel, doggy boetiek, modische schoenenwinkel of een andere interessante winkel?

Bent u enthousiast & ziet u uw klanten graag ZOO Adventure dragen?
Neem contact op met de afd. Verkoop om de voordelen van een ZOO Dealer en het ZOO Adventure marketing plan belicht te krijgen.

Nederland:
ZOO Adventure

afd. Verkoop
Tel. +31 (0)85 40 10 166
Email: b2b@zoofootwear.com 

Nieuwe collectie

U wordt persoonlijk op de hoogte gehouden van nieuwe items. Op afspraak kunt u bezocht worden.

Inkopen

Er zal in het verlengde van uw doelgroep een assortiment door u gekozen worden, met als voorwaarde dat het merk correct gepresenteerd wordt.

Leveringen

Wilt u informatie over levertijden van uw hoofdorder kunt u contact opnemen met ZOO Adventure / afd. Logistiek; b2b@zoofootwear.com

Display materiaal

Er is display materiaal beschikbaar om uw verkopen te ondersteunen en te stimuleren. In overleg zal worden afgestemd welk materiaal geschikt is voor uw winkel en of het aansluit bij de plek die ZOO Adventure toegewezen krijgt.

Nabestellen

Nabestellingen kunt u doorgeven aan ZOO Adventure / afd. Verkoop;  b2b@zoofootwear.com. Vanaf 4 paar nabestellen worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Klachten

Mochten er klachten zijn, in welke vorm dan ook, betreffende leveringen of gedragen producten, kunt u ten alle tijden contact opnemen met ZOO Adventure afd. Nazorg, telefoon +31 (0)85 40 10 166 of een mail sturen naar b2b@zoofootwear.com. Voor een correcte en snelle afhandeling dient u een klacht aan te melden.

1