Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Zomer stalschoenen

Zomer stalschoenen

ZOO Footwear heeft stalschoenen zomer met rubberen zolen waar een comfortabel voetbed op je ligt te wachten. Urenlang wandelplezier, urenlang droge voeten in en rondom de stallen.

Alle producten

ANGIE Black

ANGIE Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Dark Denim

ANGIE Dark Denim

185 euro
Bekijk product
ANGIE Deep Black

ANGIE Deep Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Blue

ANGIE Happy Blue

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Brown

ANGIE Happy Brown

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Fuchsia

ANGIE Happy Fuchsia

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy White

ANGIE Happy White

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Yellow

ANGIE Happy Yellow

185 euro
Bekijk product
ANGIE Red

ANGIE Red

185 euro
Bekijk product
ANGIE White

ANGIE White

185 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen

Waterdicht dankzij het Acquastop membraan

Ze houden je voeten op een aangename temperatuur, door het Acquastop membraan hebben onze stalschoenen een isolerende werking. En blijven ze droog!

See what our customers have to say

“Fantastische wandelschoenen”

“Ik hoef nu niet meer te kiezen tussen hip en functioneel. De wandelschoen combineert het beste van twee werelden en zijn 100% waterdicht dus geen natte voeten na een wandeling in de regen.”

Wendy Jansma

“Ik hou van statements maken”

“Onlangs heb ik de Angie Red aangeschaft, een fantastische wandelschoen en een heerlijke verschijning om te zien. Ik krijg er erg veel complimenten over.”

Sonja van Baal

Zomer stalschoenen

Waterdichte stalschoenen zomer een uitkomst

In de zomer is het fijn om schoenen te dragen die je voeten beschermen. Beschermen tegen regen, modder, scherpe takken en nat gras. Met stalschoenen waterdicht van ZOO Footwear ga je er zorgeloos op uit. Kwaliteit sinds 1977. In de stalschoenen van ZOO Footwear zit een Acquastop membraan dat voor waterdichtheid zorgt. Het zit tussen de voering en het lederen bovendeel in, zo wordt alle nattigheid buiten gehouden. En houd jij heerlijk droge sokken. Wat ook goed geregeld is de vochtregulatie. Het Acquastop membraan voert namelijk ook overtollig transpiratievocht af. Dus geen vochtige sokken of klamme voeten.

Zomer stalschoenen

Zomer-stalschoenen met een optimale pasvorm

In onze ZOO Footwear schoenen zitten uitneembare binnenzolen. Dit betekent dat de zolen in de schoenen los zitten en je ze eruit kunt halen. Bij de ontwikkeling is rekening gehouden met het gebruik van uitneembare binnenzolen. Het voordeel is dat je je pasvorm van de voet kunt optimaliseren. Een dikkere binnenzool verkleint het volume om je voet. Een dunnere binnenzool vergroot het volume om je voet. In stalschoenen aanbieding van ZOO Footwear hebben alle schoenen een uitneembaar voetbed. Dat maakt het dus mogelijk om je orthopedisch voetbed te dragen en je pasvorm te optimaliseren.

Zomer stalschoenen

Stalschoenen voor zomer en winter

ZOO Footwear heeft warme stalschoenen die je in de zomer en in de winter draagt, gewoon het hele jaar door. Dat is mogelijk omdat de winter stalschoenen van ZOO Footwear een isolerende werking hebben. In onze hippe stal sneakers zit een lagensysteem wat een isolerende werking heeft. De temperatuur in de schoen blijft binnen en de kou, de temperatuur buiten de schoen, dringt niet naar binnen. Lekker dus voor in de koudere maanden, blijf jij lekker op temperatuur, aangenaam warme voeten. Gedurende de warmere maanden is het prettig dat het Acquastop membraan ervoor zorgt dat de schoenen ademen en overtollig transpiratievocht wordt afgevoerd. Zo heb je plezier van je stalschoenen in alle seizoenen.

Zomer stalschoenen

Leuk om er met lederen zomer-stalschoenen hip uit te zien

Erg handig dat je met je leren zomer stalschoenen al je dagelijkse outdoor activiteiten kunt ondernemen. In de frisse ochtend sta je stevig in je schoenen bij de hondenschool, ga je lunchen in de stad, loop je een extra lang rondje met je hond in de regen, ga je op de fiets je boodschappen doen en haal je je kids van school. ZOO Footwear heeft hippe stalschoenen in vrolijke kleurencombinaties die je eenvoudig combineert bij je dagelijkse kleding. Met ZOO Footwear ben je klaar voor een onverwachte regenbui in de zomer, loop je op een comfortabel voetbed en zie je er nog goed uit ook.

Wil je zomer-stalschoenen van ZOO Footwear die waterdicht zijn kopen?

In de hippe stalschoenen voor zomer en winter van ZOO Footwear zit een Acquastop membraan dat alle nattigheid buiten houdt. Droge voeten dus.

Waarom je stalschoenen zomer kopen bij ZOO Footwear?

Bij ons vind je zomerse stalschoenen die je eenvoudig combineert met je dagelijkse kleding. Ze zijn waterdicht en gemaakt van Performance leder, dat is makkelijk schoonmaken.

Wil je van de zomer-stalschoenen met je orthopedisch voetbed dragen?

Tuurlijk wil je dat, bij ZOO Footwear is dat mogelijk. Er is rekening gehouden met de leest en het gebruik van uitneembare binnenzolen zodat jij je eigen orthopedisch voetbed erin kunt plaatsen.

Zijn ZOO Footwear leren stalschoenen zomer handig?

Zeker weten, allereerst zijn ze hip en makkelijk te combineren met dagelijkse kleding. Daarnaast ben je verzekerd van droge sokken, een goede vochtregulatie en je kunt ze eenvoudig schoonmaken door het geïmpregneerde leer.

Krijg je met ZOO Footwear stalschoenen zomer geen zweetvoeten?

Onze zijn zomer stalschoenen hebben een lagensysteem wat zorgt voor een isolerende en ademende werking. Je voeten blijven op een aangename temperatuur en overtollig transpiratievocht wordt afgevoerd.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.