ZOO Celebs

Bent u ook blij met uw ZOO Adventure laarzen? Bent u benieuwd welke bekendheden uit de buitenactiviteiten wereld ZOO Adventure dragen? Vindt u het interessant om te zien wie wij een ZOO Celeb vinden?

Neem dan af en toe een kijkje bij ons! Hier of op onze blog zullen we interviews onthullen of een story samenstellen over mensen of dieren die voor ons een heuse ZOO Adventure betekenis dragen.

ZOO Adventure laarzen zijn geliefd bij mensen die van het buitenleven houden. De outdoorlaarzen zijn praktisch en geven veel plezier. Ook blijkt dat zij voor verschillende activiteiten gebruikt worden. Daarbij ondervindt ieder de gemakken in zijn eigen avontuur. Vindt u het leuk om met uw avontuur een stukje betekenis te geven aan de ZOO Wereld? Grijp uw toetsenbord, stuur uw verhaal en wellicht nodigen wij u uit bij ZOO Adventure.

"Binnenkort de eerste stories over paardenmasseuse Nicole, potentiele winnaars van de hondententoonstelling Winnershow Amsterdam en een stukje over Charlotte Dujardin die ook ZOO Adventure draagt."