Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Heren boots zwart

Heren boots zwart

Onze zwarte boots zijn voor een waterdichte outdoorlaars bovenal 100% waterdicht. Dat wil jij toch ook?

Alle producten

MAXX Black

MAXX Black

250 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraa

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op ons comfortable uitneembaar voetbed

Aangenaam draagcomfor

Door het Perfomance Leder en het Acquastop membraan blijven je voeten aangenaam op temperatuur

Past bij wie je bent

Waterdichte laarzen die je goed kunt combineren bij je dagelijkse outfit in ieder seizoe

See what our customers have to say

“Wat een comfort!”

“De outdoor laarzen van ZOO Footwear zitten als gegoten. Ik zou niet anders meer willen”

Marleen van Baal

“Echt 100% waterdicht”

“Ik wandel erg veel met de honden in een waterrijk gebied. Zelfs in diepe plassen blijven mijn voeten droog. ”

Janet Jansma

Heren boots zwart

Heren boots zwart met Acquastop membraan, 100% waterdicht

ZOO Adventure heren boots met een Acquastop membraan zorgen ervoor dat je heren boots in zwart 100% waterdicht zijn. Met andere woorden ben je aan het kijken voor zwarte boots voor heren en heb je geen zin meer in natte sokken met je gewone leren heren boots, dan ben hier goed. Bij ZOO Adventure hebben we leren heren enkellaarzen die je gewoon dagelijks kunt dragen en wel het hele jaar door, in alle seizoenen. Dat is toch onwijs praktisch. Er zijn groene enkellaarzen, bruine boots voor heren en zwarte enkellaarzen voor heren. Maar ook als je meer bescherming wilt en vaak naar buiten gaat halfhoge laarzen voor heren, hoge heren boots in zwart en hoge heren boots in bruin.

Heren boots zwart

Nooit meer koude voeten met ZOO Adventure boots

Onze ZOO Adventure outdoor laarzen zijn niet alleen 100% waterdicht, ze hebben ook een isolerende werking. Dit komt door het lagen systeem. Dus met je heren boots zwart van ZOO Adventure heb jij nooit meer koude voeten. Tip voor je vrouw, ze zijn er ook in enkellaarzen voor dames, hoge en halfhoge laarzen voor dames. Maar goed voor mannen dus stevige enkellaarzen in zwart, groen en enkellaarzen bruin. Sta je vaak met je honden op het veld of maak je veel alnge wandelingen in alle jaargetijden, dan bieden ZOO Adventure hoge en halfhoge laarzen een mooie uitkomst voor jou.

 

Heren boots zwart

Geen zere voeten met zwarte heren boots

Ook praktisch aan deze stoere heren boots is dat ze lekker zitten. Je hoeft ze niet in te lopen en je kunt er lange afstanden mee lopen. Geen zere voeten dus. En ook in de sneeuw kun je op ZOO Adventure op je heren boots schoenen in zwart prachtige wandelingen maken. Samen met je vrouw op haar waterdichte snowboots dames in zwart. Zowel in de heren als in de outdoor laarzen dames in zwart zitten uitneembare binnenzolen. Mocht je nou zelf een orthopedisch voetbed hebben, dan kun je deze mooi in je leren zwarte heren boots leggen of je vrouw in haar hoge zwarte boots voor dames, dames enkellaarzen in zwart of halfhoge laarzen dames in zwart. In de hele ZOO Adventure outdoor collectie loop je comfortabel op een uitneembaar voetbed.

 

Heren boots zwart

Leren heren boots met lams-wol

Heren boots in bruin, zwart en groen. Robuuste leren koffie bruine heren boots met lams-wol gevoerd geven je nog meer warmte. Ook voor de vrouwen zijn er laarzen met lams-wollen voering, lekker warm. En niet alleen in zwart en enkellaarzen dames bruin, maar verschillende tonen blauwe enkellaarzen, rode enkellaarzen en nog veel meer kleuren outdoor laarzen voor dames.

 

Boots heren sale

Wil je graag heren boots in de sale hebben speciaal voor de winterkou? Ga je dan voor die kortstondige koude periode snowboots kijken in de boots sale, heren boots sale, snowboots in de sale, snowboots heren sale? Voor de heren outdoor boots in de aanbieding in de outdoor laarzen heren in de outlet. Hoe dan ook het blijven heren boots voor de winterperiode. Wist je dat je met waterdichte ZOO Adventure outdoor laarzen in de zomer en in de winter kunt lopen, in de regen en in de sneeuw. Onze heren boots koop je dus niet voor even, maar je draagt ze in alle seizoenen. Dus sla voor je vrouw de dames boots sale, winterlaarzen dames sale, snowboots dames sale, outdoor laarzen dames sale maar over. ZOO Adventure oer-Hollandse kwaliteit sinds 1977.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.