Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Zwarte wandelschoenen voor dames

Zwarte wandelschoenen voor dames

De vetersnit van ZOO Adventure, zwarte wandelschoenen, hierbij kun je de instap verbreden door de veters losser te maken. En stap je er ook met een hogere wreef zo in.

Alle producten

ANGIE Black

ANGIE Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Dark Denim

ANGIE Dark Denim

185 euro
Bekijk product
ANGIE Deep Black

ANGIE Deep Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Blue

ANGIE Happy Blue

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Brown

ANGIE Happy Brown

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Fuchsia

ANGIE Happy Fuchsia

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy White

ANGIE Happy White

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Yellow

ANGIE Happy Yellow

185 euro
Bekijk product
ANGIE Red

ANGIE Red

185 euro
Bekijk product
ANGIE White

ANGIE White

185 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen

Waterdicht dankzij het Acquastop membraan

Geniet van je wandeling zonder je zorgen te maken over natte sokken. Onze ZOO Footwear zwarte wandelschoenen zijn 100% waterdicht.

See what our customers have to say

“Fantastische wandelschoenen”

“Ik hoef nu niet meer te kiezen tussen hip en functioneel. De wandelschoen combineert het beste van twee werelden en zijn 100% waterdicht dus geen natte voeten na een wandeling in de regen.”

Wendy Jansma

“Ik hou van statements maken”

“Onlangs heb ik de Angie Red aangeschaft, een fantastische wandelschoen en een heerlijke verschijning om te zien. Ik krijg er erg veel complimenten over.”

Sonja van Baal

Wandelschoenen dames zwart

Hippe zwarte wandelschoenen van ZOO Footwear

Ook bij ZOO Footwear vind je zwarte waterdichte schoenen voor dames, maar dan zijn het wel hippe waterdichte vrijetijdsschoenen voor dames die je dagelijks kunt dragen. Makkelijk te combineren en lekker altijd droge voeten dankzij het Acquastop membraan dat alle nattigheid buiten houdt.

 

Wandelschoenen dames zwart

Warme wandelschoenen in zwart

De waterdichte schoenen van ZOO Footwear zijn warm in de winter en aangenaam in de zomer. Dat komt doordat deze wandelschoenen voor dames een isolerende werking hebben. Met hippe wandelschoenen in zwart van ZOO Footwear houd je je voeten op een aangename temperatuur en bescherm je jezelf tegen kou. Het Acquastop membraan zorgt er voor dat je voeten kunnen ademen. Het overtollig transpiratievocht, dat echt ieder menselijk wezen heeft, wordt dankzij het membraan keurig afgevoerd. Dus geen kleffe sokken. 

 

Wandelschoenen dames zwart

Leren zwarte wandelschoenen met uitneembaar voetbed

In de outdoor schoenen voor dames van ZOO Footwear zit een uitneembaar voetbed. Dat is goed voor de vrouwen die een eigen orthopedisch voetbed hebben of graag een eigen binnenzool dragen. De standaard uitneembare binnenzool van ZOO Footwear kun je er eenvoudig uit halen en je eigen zooltje erin doen. Dan loop je het hele jaar, dus ook op je winterschoenen voor dames of je stalschoenen voor dames met je eigen persoonlijke binnenzool als je dat wenselijk vindt of als het, zoals met een orthopedisch voetbed, nodig is. Sneakers van ZOO Footwear bieden deze mogelijkheid. De sneaker onder de wandelschoenen.

 

Wandelschoenen dames zwart

Wandelschoenen in zwart en in vrolijke kleuren

Welke kleur zou jij liever willen dan wandelschoenen in zwart? Bij ZOO Footwear is er een super breed palet aan kleuren. Natuurlijk hebben we ook oldskool zwart, maar ook zijn er hippe sneakers voor dames in zwart leer met opvallende knalrode zolen, als je van een knipoog houdt. En gewoon bruin hebben we niet, wel bijzonder bruin. Oldskool bruintonen en ook bruinen met zilveren en gele accenten. Houd je van uitgesproken kleuren als hard roze, fuchsia pink, goude sneakers en zon gele sneakers? Dan vind ook jij vast een kleur die bij jouw unieke persoonlijkheid past. Nette stoere sneakers voor dames in wit leer en strakke sneakers voor dames in blauw staan voor je klaar om mee naar buiten te gaan. En ook als je graag je mening geeft zijn er voor jou je sneakers voor dames in rood leer. Wees jezelf en kies ook bij waterdichte schoenen een kleur die werkelijk aansluit bij jou. En wissel af! Geniet van zwarte wandelschoenen en ook van gekleurde wandelschoenen.

 

Hoge wreef? Geen probleem met deze zwarte wandelschoenen

Denk je, vermoed je dat er alleen maar vrijetijdsschoenen in zwart zijn, die echt waterdicht zijn? En dat zwarte leren outdoor schoenen de comfortabele wandelschoenen zijn die je wel iedere dag gaat dragen en wel kunt combineren met al je kleding? En dat stalschoenen er voornamelijk in zwart zijn? Dat hoeft niet meer hoor. Bij ZOO Footwear vind je sneakers voor dames van leer die 100% waterdicht zijn en in onwijs leuke kleuren. Dat opent meteen een aantal duren voor als je een eigen voetbed hebt en ook als je een hoge wreef hebt. Onze sneakers, de veterschoenen, hebben een waterdichte tong die gesloten is, maar zijn wel gevoerd met het Acquastop membraan. Met andere woorden je voeten blijven echt droog omdat je voet wordt omsloten door 1 geheel. De tong vouwt als het ware open. Dus net als bij normale veterschoenen kun je de instap breder maken door de veters losser te maken. En deze veterschoenen van ZOO Footwear zijn er in allemaal leuke kleuren, dus ook met een hoge wreef, kies jij een favoriete kleur uit die bij je past.

 

Zwarte wandelschoenen voor in de winter en zomer

Wil jij zwarte wandelschoenen? Je kunt stoppen met het kijken in de outdoor schoenen outlet, naar zwarte wandelschoenen voor in de zomer en zwarte  winterschoenen. Kies voor kwaliteit van ZOO Footwear, hier vind je de perfecte zwarte sneaker onder de wandelschoenen.

 

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.