Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Zwarte winterlaarzen dames

Zwarte winterlaarzen dames

Zijn je huidige winterlaarzen niet warm genoeg en/ of wellicht niet waterdicht? Of heb je momenteel geen winterlaarzen en wil je heel graag comfortabele, warme zwarte winterlaarzen kopen? Je zoektocht is bij deze voorbij!

Alle producten

ADISA Black

ADISA Black

215 euro
Bekijk product
Smalle schacht
ADORA Black

ADORA Black

240 euro
Bekijk product
Brede schacht
ALIEKE Black

ALIEKE Black

240 euro
Bekijk product
BRECHJE Black

BRECHJE Black

190 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraa

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op ons comfortable uitneembaar voetbed

Aangenaam draagcomfor

Door het Perfomance Leder en het Acquastop membraan blijven je voeten aangenaam op temperatuur

Past bij wie je bent

Waterdichte laarzen die je goed kunt combineren bij je dagelijkse outfit in ieder seizoe

Houden je voeten droog in alle omstandigheden

ZOO Footwear heeft zwarte winterlaarzen voor dames waar je blij van wordt. Wandel met zwarte winterlaarzen voor dames op een comfortabel uitneembaar voetbed door regen, sneeuw en dauw in de lente

See what our customers have to say

“Wat een comfort!”

“De outdoor laarzen van ZOO Footwear zitten als gegoten. Ik zou niet anders meer willen”

Marleen van Baal

“Echt 100% waterdicht”

“Ik wandel erg veel met de honden in een waterrijk gebied. Zelfs in diepe plassen blijven mijn voeten droog. ”

Janet Jansma

Zwarte winterlaarzen dames

Dé winterlaarzen waar jij naar op zoek bent

Koude en/of natte voeten dragen over het algemeen niet bij aan een vrolijk, zonnig en opgewekt humeur. Logisch ook, wanneer je voeten koud of nat zijn, of misschien wel allebei, betekent dat vaak dat je hele lichaam koud is, of anders wel wordt. En niets zo vervelend als dat. De collectie winterlaarzen van ZOO Footwear zijn warme winterlaarzen, ze zorgen dat je geen last meer hebt van natte en dus koude voeten, omdat onze winterlaarzen waterdichte winter laarzen zijn. Verder zijn onze zwarte winterlaarzen voor dames, maar ook de overige kleuren en modellen mooi en hip. Outdoor winterlaarzen waar je mee gezien kan en wilt worden!

Zwarte winterlaarzen dames

Slijtvaste winterlaarzen

Bijna alles wat je gebruikt heeft last van slijtage, maar of dat al is na bijvoorbeeld twee weken of pas na twee jaar, dat maakt wel degelijk een verschil. De gevoerde winterlaarzen voor dames van ZOO Footwear zijn sterke laarzen en gaan, mits je ze af en toe ook schoonmaakt en het leer invet, een langere periode mee. Wij noemen onze (zwarte) winterlaarzen dan ook met recht goede winterlaarzen, want ze bezitten alle eigenschappen die daartoe behoren. Onze winterlaarzen voor dames zijn sterk, mooi, comfortabel, en warm. Wat wil je nog meer? Daarbij is de keuze qua assortiment reuze, ook iets om blij van te worden, toch?

Zwarte winterlaarzen dames

Winterlaarzen en ruime keuze

Het assortiment winterlaarzen van ZOO Footwear is dus groot en de keuze in zwarte winterlaarzen voor dames ook. Maar dat niet alleen, er zijn meerdere modellen en ook kleuren waarin onze winterlaarzen te verkrijgen zijn. Voor wat betreft modellen zijn er korte winterlaarzen voor dames, halfhoge winterlaarzen en hoge winterlaarzen. Keuze te over! En naast zwarte winterlaarzen voor dames zijn er ook roze winterlaarzen, groene winterlaarzen, blauwe winterlaarzen, bruine winterlaarzen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Een winterlaarzen dames sale is niet gebruikelijk bij ZOO Footwear. Maar volg jij ons al op onze social media kanalen? Hier zijn af en toe leuke (win)acties te vinden!

Zwarte winterlaarzen dames

Zwarte winterlaarzen voor dames van leer

Onze zwarte dames winterlaarzen zijn winterlaarzen van echt, stevig, soepel en mooi leer. Het maakt mede dat het uiterlijk van onze gehele winterlaarzen collectie, dus zeker niet alleen de zwarte winterlaarzen voor dames, maar ook de overige kleuren er mooi, stoer en hip uitzien. De leren winterlaarzen collectie van ZOO Footwear is dan ook een uitzonderlijke collectie qua keuze, maar ook qua kwaliteit. Je mag ze gewoonweg niet missen! We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent geworden! Op onze website staan de gehele collectie winterlaarzen van ZOO Footwear online. Gauw kijken en shoppen dus!

Winterlaarzen geschikt voor alle buitenactiviteiten

De winterlaarzen van ZOO Footwear, of het nou zwarte winterlaarzen voor dames zijn, bruine, roze, of blauwe, hebben allemaal één ding gemeen. Ze zijn perfect voor bijna elke buitenactiviteit. Ze houden je voeten warm en droog, lopen lekker en comfortabel en zien er ook nog eens mooi uit. Wat wil een mens nog meer? Zo zijn het ook perfecte winterlaarzen op stal, tijdens het uitmesten of rijden zul jij geen last hebben van koude, natte of pijnlijke voeten. En hoe fijn is dat. Zo zijn er nog tal van buitenactiviteiten te noemen die nog leuker worden met winterlaarzen van ZOO Footwear aan je voeten. Echt waar! 

Waarom zwarte winterlaarzen kopen bij ZOO Footwear?

Bij ons vind je zwarte winterlaarzen die een top pasvorm hebben, je warme voeten geven, fijn en comfortabel zitten en er leuk uit zien!

Zijn zwarte winterlaarzen van ZOO Footwear warm?

Ja, onze zwarte winterlaarzen zijn daadwerkelijk warm. Ze zijn gevoerd met lamsvacht of met merino wol en zijn waterdicht.

Zijn ZOO Footwear zwarte winterlaarzen van leer?

Ja, bij ZOO Footwear kun je zwarte winterlaarzen kopen die van leer zijn, in vrolijke verrassende kleuren, ze zitten tevens soepel en comfortabel!

Zit er lamsvacht in de zwarte winterlaarzen van ZOO Footwear?

Ja, er zitten in de collectie zwarte winterlaarzen die gevoerd zijn met fluffy lamsvacht.

Kan ik mijn orthopedisch voetbed in de zwarte winterlaarzen van ZOO Footwear doen?

De zwarte winterlaarzen van ZOO Footwear hebben een comfortabel uitneembaar voetbed. Deze kun je er indien gewenst uithalen en jouw eigen voetbed er in plaatsen.

 

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.