• Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor
  • Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor

Praktische halfhoge outdoor laarzen voor dames.

35 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Heb je vragen, bel of mail ons!
Heb je vragen, +31 (0)85 4010160 of mail ons!
Zoo Suport

35 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
2
Halfhoge dames laarzen van leer voor alle seizoenen

Met ZOO Adventure heb je lekker geen natte voeten in je leren laarzen. Ze zijn 100% waterdicht door het Acquastop membraan. Met onze stoere halfhoge laarzen voor dames blijf je droog en ga je heerlijk onbezorgd wandelen in alle seizoenen. Of je nu op je snowboots dames in zwart loopt, je hoge snowboots in zwart, je korte zwarte boots of je halfhoge zwarte boots voor dames
aantrekt, je kunt er afstanden mee lopen zonder zere voeten te krijgen. En je hoeft deze  comfortabele halfhoge laarzen, enkellaarzen voor dames en hoge boots niet in te lopen. Met je  halfhoge laarzen dames in zwart of in een uitbundige ZOO Adventure kleur kun je er goed uitzien, comfy lopen, droge én warme voeten houden. Dat is toch heel wat anders dan een standaard relatief saaie outdoor laarzen dames in zwart die doorgaans erg zwaar ogen, stijf zijn en niet voor dagelijks gebruik zijn.

Waterdichte enkellaarzen in heel veel kleuren

Natuurlijk wil je als vrouw enkellaarzen hebben, en het liefst in zoveel mogelijk kleuren. Het zijn namelijk de dames enkellaarzen in zwart en enkellaarzen dames in bruin die hebben bewezen dat je enkellaarsjes goed kunt combineren met broeken, rokken en ook jurkjes. En bij ZOO Adventure waterdichte laarzen waar ook nog eens warme voeten in houdt, geen suffe bruine enkellaarzen en brave zwarte enkellaarzen meer, maar stoere functionele enkellaarzen in bruin en zwart. En ja, hele fantastische verschillende tonen blauwe enkellaarzen, sprankelende gele, harde fuchsia roze en vuur rode enkellaarzen en ook rustige en warme kleuren als steen grijs, warm bruin, diep espresso koffie en mooie bos groene enkellaarzen. Ze lopen comfortabel en er zit een uitneembaar voetbed in. Voldoende redenen om ook daadwerkelijk een eigen kleurenpalet te verzamelen. Al meer dan 25.000 blije vrouwen gingen je voor.

Hij houdt ook van zwarte boots

Voor je man heeft ZOO Adventure robuuste maar soepel zittende leren heren boots in zwart
en leren heren boots in bruin. En deze enkellaarzen in bruin, groen en zwarte enkellaarzen heren zijn 100% waterdicht en hebben ook een uitneembaar voetbed. Dus geen natte voeten meer en relaxed lopen. De perfecte heren enkellaarzen voor dagelijks gebruik. Is hij nou echt een outdoor liefhebber dan zijn onze stoere halfhoge laarzen voor heren beslist een aanrader. En behoort hij tot de echte “die hards” en staat hij voor dag en dauw op het ijskoude veld in de stilte, dan zal hij je zeer dankbaar zijn als je hem model Vince aanreikt, een hele hoge gave boot.

Zwarte boots - outlet

Zwart boots zijn de nummer één in een boots sale, dames boots sale, heren boots sale. Wat je ook zoekt, outdoor laarzen dames sale, outdoor laarzen heren outlet of snowboots sale, snowboots dames sale of snowboots heren sale de beste outdoor laarzen aanbieding kan alleen de aanbieding zijn van de laarzen die jij het beste vindt. En ben je daar al over uit? Je hoeft eigenlijk niet meer verder te kijken naar een winterlaarzen dames sale toch, bij ZOO Adventure heb je zwarte boots en hippe gekleurde boots gevonden die niet alleen voor de winter zijn maar voor in alle seizoenen.