Maak je wandeling mooier met Wandellaarzen dames van ZOO Footwear

ZOO Footwear heeft voor jou wandellaarzen die het pad vrij maken naar je emotie. Geniet vol op van je wandeling in de zon en ook in de regen, kou en sneeuw.

Alle ZOO Footwear outdoor laarzen voor dames

filter & sorteer zoo filters
Waterproof

Waterproof

Uitneembaar voetbed

Uitneembaar voetbed

Merinowol

Merinowol

Meteen comfort

Meteen comfort

ZOO Adventure wandel laarzen dames sfeerfoto

Met ZOO Footwear dames wandellaarzen houd je droge voeten en de juiste focus

Hoe heerlijk is het om een flink stuk te wandelen? Of je nu al in je positieve stand staat, eventjes op mute bent of erger dat je batterij bijna leeggezogen is, wandelen doet goed. Het duwt je vooruit, de goed kant op. Met de beste wandellaarzen kun je optimaal genieten van je omgeving en je activiteit. Met je wandellaarzen dames waterdicht zijn er dan geen storingen om je mee bezig te zijn zoals het krijgen van natte sokken, koude voeten of nog vervelender, het begin van blaarvorming. Onze leren wandellaarzen zijn 100% waterdicht door het Acquastop membraan waardoor jij verzekerd bent van droge sokken. Geen zorgen, jij wandelt lekker comfortabel, je neemt waar en verrijkt je focus.

Voor jou warme voeten met wandellaarzen dames ook in de winter

Met de warme wandellaarzen van ZOO Footwear houd je droge sokken en dat is praktisch. Als je regen wandellaarzen niet waterdicht zijn, krijg je natte sokken en dat zorgt ervoor dat je hele lichaamstemperatuur daalt. Geen pretje voor je het weet, heb je het hartstikke koud en wordt je wandeling onnodig een stuk korter. Top dat de beste wandellaarzen waterdicht zijn, maar ZOO Footwear biedt meer. Het Acquastop membraan zorgt er ook voor dat overtollig transpiratievocht keurig wordt afgevoerd, dus geen klamme sokken. Dit membraan maakt ook deel uit het laagjes systeem dat een isolerende werking heeft. Voor jou warme voeten, ook in de winter.

ZOO Adventure wandel laarzen dames sfeerfoto

Goede wandellaarzen van ZOO Footwear met uitneembaar voetbed

Goede wandellaarzen van ZOO Footwear met uitneembaar voetbed
Wil je graag wandellaarzen kopen? Heb je ook ervaren dat wandelen je een onbezorgd gevoel kan geven? En met de juiste outdoor wandellaarzen dames is het helemaal een ontspanningsfactor waar je superveel energie uit kunt halen. Op onze wandellaarzen  loop je op comfortabele uitneembare binnenzolen. Buiten dat het erg aangenaam loopt, betekent dit dat als je eigen orthopedische binnenzolen hebt, je deze in onze laarzen kunt plaatsen. Onze laarzen draag je dankzij de isolerende werking en ademende werking, het hele jaar door. Dus comfortabel op je uitneembaar voetbed, zijn het goede wandellaarzen voor in zomer en winter.

Word jij ook blij van wandellaarzen voor vrouwen in mooie kleuren leer?

Het is natuurlijk heerlijk om te wandelen, maar zeg nou eerlijk, als je een keuze voorgeschoteld krijgt, van de beste wandellaarzen met dezelfde eigenschappen, welke kies jij dan? Juist ja, de wandellaarzen dames die het beste bij jou passen. Bij ZOO Footwear hebben we zoveel meer kleuren dan wandellaarzen dames zwart. Wij zijn dol op kleur, er zit zoveel leven in. Kleuren vertellen wat je proeft, ziet, voelt, ruikt, soms zelfs wat je hoort. Wat doet kleur met jou, heb jij een favoriete kleur? Bij ZOO Footwear kun je genieten van functionaliteit, zoals waterdichtheid, isolatie en comfort, maar ook geven we graag een vleugje emotie mee waar je zelf je betekenis aan kunt geven. Kies de kleur wandellaarzen die jou blij maakt!

Zit er in wandellaarzen van ZOO Footwear een Acquastop membraan?

Ja, de ZOO Footwear wandellaarzen dames hebben een Acquastop membraan, dat voor 100% waterdichtheid zorgt.

Waarom koop je. je wandellaarzen dames bij ZOO Footwear?

Bij ons koop je dames wandellaarzen van kwaliteit. Je bent verzekerd van een zorgoloze wandeling met warme en droge voeten.

Past mijn orthopedisch voetbed in dames wandellaarzen van ZOO Footwear doen?

De wandellaarzen dames van ZOO Footwear hebben een comfortabel uitneembaar voetbed. Je kunt er jouw eigen zooltjes in plaatsen.

ZOO Footwear laarzen, zijn het leren wandellaarzen?

Ja, met de leren ZOO Footwear dames wandellaarzen kun je urenlang lopen.

Houd je warme voeten met dames wandellaarzen van ZOO Footwear?

Ja, onze wandellaarzen hebben een isolerende werking en houden de kou buiten. Wil je extra warmte zijn modellen met een lamswollen voering.