Geen pijnlijke kuiten meer met outdoor laarzen brede schacht

Bij ZOO Footwear vind je jouw hoge laarzen met een brede schacht. Niet zomaar laarzen van leer, maar heuse outdoor laarzen met een heerlijk comfortabel uitneembaar voetbed die waterdicht zijn.

Outdoor laarzen met een brede schacht

filter & sorteer zoo filters
Waterproof

Waterproof

Uitneembaar voetbed

Uitneembaar voetbed

Merinowol

Merinowol

Meteen comfort

Meteen comfort

ZOO Adventure Outdoor laarzen dames brede schacht sfeerfoto

Bij ons waterdichte schachten, in standaard, mooi breed en stevig smal

Wat is dat nu weer? Al is het niet wenselijk in hokjes geplaatst te worden, lijkt het toch enigszins nodig om jezelf notabene passend te maken. En dan hebben we het niet over het aantrekken van hoge en halfhoge outdoor laarzen, maar over in welke categorie jij en je vrouwelijke ledemaat vallen. Om de juiste leren outdoor laarzen te passen kun je voor jezelf vaststellen dat wanneer je meestal niet in confectie laarzen past, je bij ons outdoor laarzen brede schacht kunt gaan passen. Bij ZOO Footwear wandel je ook met een stevigere kuit onbezorgd met outdoor laarzen dames waterdicht.

Nee. Geen laarzen voor dikke kuiten, wel gewoon laarzen met brede schachten

We krijgen vaak de vraag, of eigenlijk eerder de opmerking toegeworpen van vrouwen dat ze nooit met hun “dikke kuiten” in laarzen passen. En dat zij er na al die ellendige pas sessies ook niet meer aan beginnen. Bij ZOO Footwear hebben we gewoon simpel outdoor laarzen brede schacht en trouwens ook outdoor laarzen smalle kuit. Daar is bij onze gevoerde outdoor laarzen, met betrekking op de maatomvang, niets bijzonders aan. Heb je wel eens gekeken hoe strak heel veel hoge mode laarzen zijn? ZOO Footwear ontwikkelt outdoor laarzen brede kuit voor vrouwenbenen, niet voor etalage poppen. Dus nee bij ons geen laarzen voor dikke kuiten, wel outdoor laarzen brede schacht.

ZOO Adventure Outdoor laarzen dames brede schacht sfeerfoto

Willen vrouwen warme voeten houden in outdoor laarzen brede schacht?

Dat komt dan mooi uit. Bij ZOO Footwear hebben alle winter laarzen outdoor dames een lagen systeem waardoor ze een isolerende werking hebben en je verzekerd bent van warme outdoor laarzen. Met onze laarzen voel je je comfortabel en zeker, wij gaan voor kwaliteit. Dus met ZOO Footwear geen koude en ook geen natte voeten. Stop met zoeken in de outdoor laarzen dames sale en ga voor de beste outdoor laarzen. Outdoor laarzen van ZOO Footwear koop je niet voor eventjes, daar heb je het hele jaar plezier van. Wandelen in het zonnetje en ook in de sneeuw. En er zijn hoge modellen die bij jou passen, en ook een halfhoge Emma en lage Brechje. En ook met een lamswollen voering mocht je extra warmte wensen.

Voor jou outdoor laarzen brede schacht om dagelijks van te genieten

Fijn toch en vooral praktisch dat je bij ZOO Footwear grote kans hebt hoge laarzen van leer te passen.  En er zijn ook hippe outdoor laarzen kort dames in meer dan 15 kleuren. Dan zijn ze nog van degelijk Performance leder. Geïmpregneerd leer, zodat het leer een waterafstotende, vuilafstotende en een sneldrogende functie heeft. Hierdoor is het onderhoud en het schoonmaken eenvoudig. Wat helemaal fantastisch is, is het Acquastop membraan, dit zorgt ervoor dat je ZOO outdoor laarzen 100% waterdicht zijn maar wel ademen. Dus overtollig transpiratievocht wordt afgevoerd. En voor jou niet enkel outdoor laarzen zwart maar in mooie rustige kleuren én in hippe kleuren.

Dragen veel vrouwen outdoor laarzen brede schacht die waterdicht zijn?

Ja zeker weten. En ze zijn hartstikke blij met hoge laarzen van ZOO Footwear voor stevige kuiten. In deze laarzen zit een Acquastop membraan die ervoor zorgt dat jij droge sokken houdt.

Koop je je outdoor laarzen brede schacht het beste bij ZOO Footwear?

Absoluut. Bij ZOO Footwear worden vrouwenbenen serieus genomen. Er wordt aandacht aan besteed en er staat een prachtige outdoor laars heel gewoon met functionele eigenschappen.

Past mijn orthopedische binnenzool in ZOO Footwear outdoor laarzen brede schacht?

In alle laarzen zitten uitneembare binnenzolen, zodat iedere vrouw ongeacht haar kuitomvang, op een comfortabel uitneembaar voetbed loopt of op je eigen voetbed.

Bestaan er outdoor laarzen brede schacht van leer bij ZOO Footwear?

Jazeker, onze laarzen zijn gemaakt van geïmpregneerd leder. Dat is water- en vuilafstotend en sneldrogend. Makkelijk onderhouden en schoonmaken dus.

Zijn er leren hoge outdoor laarzen brede schacht die je warm houden?

Absoluut, ook in de winter heb je met laarzen van ZOO Footwear warme voeten. Met onze laarzen wandel je in alle seizoenen.