Verzorg je outdoor schoenen

Onderhoud je laarzen, behoud de functionaliteiten van het product en geniet van lang draagplezier. Lekker onbezorgd wandelen.

Verzorg je outdoor schoenen

Onderhoud je laarzen, behoud de functionaliteiten van het product en geniet van lang draagplezier. Lekker onbezorgd wandelen.

Onze leukste testimonials

ZOO Adventure review Irene B.

Geweldige laarzen! Ik draag ze in de zomer en in de winter. Gelukkig heb ik ze goed onderhouden en zijn ze nog steeds waterdicht. Voor mij geen natte en ook geen koude voeten. Ik heb ze, want ik loop veel met m’n hond, vaak ingesmeerd met die tube. Superspul dus.

Katja P.

ZOO Adventure review Katja P.

Ben heel blij met de verzorgingsproducten! Ze doen wat ze moeten doen. Ben dan wel vies na een lange foto-shoot, maar heerlijk droge en warme voeten. En fijn dat mn sneakers niet hard opdrogen, maar het leer gewoon soepel blijft. Dat komt door de crème waar ik ze af en toe mee insmeer. Top onderhoudsproduct, werkt.

Irene B. 

Waarom laarzenspanners kopen voor je ZOO Adventure laarzen?

Laarzenspanners houden je schachten mooi in vorm. Dit komt ten goede van de pasvorm en ook van het leer, de schacht zakt niet in elkaar op een spanner. Ook wordt er bij gebruik van laarzenspanners gezorgd dat je laarzen op een natuurlijke manier luchten.

Helpen laarzenspanners bij het luchten van je ZOO Adventure laarzen?

Een goede reden om laarzenspanners te kopen is niet alleen om de schachten van je ZOO Adventure laarzen in een goede conditie te houden, maar heeft inderdaad het voordeel dat ze op een natuurlijke manier luchten. De laarzenspanners zorgen dat de schachten wijd openstaan.

Is het goed om laarzenspanners te gebruiken om je ZOO Adventure laarzen te drogen?

Als je laarzenspanners gaat kopen om je ZOO Adventure laarzen mooi te houden, het leer mooi te houden en de vorm van de schacht te behouden, is het laten drogen zeker een goed idee. Je laarzen ventileren zo optimaal en met spanners laat je ze op natuurlijke manier drogen.

Hoe trek je je ZOO Adventure laarzen goed uit, met een laarzenknecht?

Ja, een laarzenknecht kopen om je ZOO Adventure laarzen uit te trekken is een top idee. Het is een makkelijke manier op ze uit te trekken, en vooral om je laarzen niet te beschadigen. Je zet je ene laars in de inkeping van de laarzenknecht en vervolgens…

Waarom een laarzenknecht kopen voor je ZOO Adventure laarzen?

Wanneer je je laarzen hardhandig uittrapt met je schoen tegen je hiel, breekt op termijn mogelijk de hielkap in de laars. Dit zorgt voor problemen waaronder het mogelijk de pasvorm aantast, het comfort tijdens het wandelen en het verlies van waterdichtheid doordat de voering scheurt door een uitstekende hielkap.