Outdoor laarzen 100% waterdicht

Wil je geen koude en natte voeten meer? Met deze outdoor laarzen voor dames in vrolijke kleuren houd jij echt droge voeten. Bekijk al onze hippe outdoor laarzen.

Outdoor laarzen 100% waterdicht

Wil je geen koude en natte voeten meer? Met deze outdoor laarzen voor dames in vrolijke kleuren houd jij echt droge voeten. Bekijk al onze hippe outdoor laarzen.

Outdoor laarzen dames

filter & sorteer zoo filters
Waterproof

Waterproof

Uitneembaar voetbed

Uitneembaar voetbed

Merinowol

Merinowol

Meteen comfort

Meteen comfort

ZOO Adventure Outdoor laarzen dames sfeerfoto

Waterdichte laarzen van ZOO Adventure

Heb jij een paar zwarte boots in de gang staan om altijd en overal naar toe aan te trekken? Nou ja altijd en overal zal niet zo praktisch zijn. Jouw zwarte boots voor dames moeten dan natuurlijk wel outdoor-activiteiten-proof zijn, en de heren boots in zwart  of enkellaarzen in bruin van je man toch ook. Houden jullie ervan om erop uit te gaan, lekker naar buiten, dan zijn waterdichte laarzen van ZOO Adventure een uitkomst.

Wij geven aandacht aan vrouwen benen

In de stad, op fiets overal naar toe, of het nu stort van de regen het maakt je met outdoor laarzen dames in zwart van ZOO Adventure by JJ Footwear niet uit hoor! Je houdt dan namelijk echt droge voeten en droge onderbenen. Deze leren gevoerde laarzen zijn 100% waterdicht. Je wordt beschermd tegen een snijdende wind en ook een Hollandse regenbui deert je niet. Je kuiten worden nu niet afgekneld in te strakke laarzen of je voelt die gure wind niet suizen in je te ruime schachten.
En waarom dan wel niet? Onze outdoor laarzen zijn voor vrouwen, voor vrouwen die niet eenzelfde lichaam hebben, niet 1 model laars voor miljoenen vrouwen, geen standaard. Vrouwen zijn uniek, onze benen en voeten ook. Bij een nuchter merk past ook een nuchtere benadering en nuchtere ontwerpen. Allereest, wie bepaalt dat er 1 maat schacht is waar jij met je persoonlijke mooie been, je in moet wurmen of verdrinken? Tuurlijk is er een basis, een begin nodig, maar wat breder in letterlijke zin denken mag wel. We dragen tegenwoordig tenslotte ook niet meer allemaal een corset onder onze jurk omdat dat standaard is. Hoewel, dat is slechts een aanname. Het lijkt me wel een prachtige aangelegenheid om dat te mogen dragen en wow kun je daar op los gaan om mooie lijfjes te ontwerpen, in alle vormen uiteraard. Goed we dwalen af. Het punt is, niet iedereen heeft dezelfde rondingen en iedereen mag de gelegenheid hebben om te genieten van onze outdoor producten. En jij kiest als vrouw wat jij wilt dragen en niet omdat het verwacht wordt van je. Daarbij lukt het werkelijk niet om met een wat stevigere kuit in een extra smalle schacht te komen hoor, daar moet je je bij neerleggen.

Hoge laarzen met extra brede schacht

Gelukkig hebben we bij ZOO Adventure hoge, ja je leest het goed, hoge leren outdoor laarzen met een extra brede schacht, model Alieke. En de Brechjes, enkellaarzen voor dames daarin kun je ook eenvoudig in- en uitstappen met een wat vollere kuit. Dat zijn niet alleen zwarte enkellaarzen en bruine enkellaarzen, maar juist vrolijke kleuren. En er tussenin vallen de hippe laarzen modellen van hoge enkelboot tot halfhoge laarzen voor dames waarvan er een model zeker het bespreken waard is. Maak kennis met de stoere halfhoge laars Emma, die opzettelijk een bewust bedacht patroon aan de voorzijde heeft, welke voor het oog optisch hoger lijkt en bij de schacht van achteren schuin omlaag loopt. Met andere woorden, jippie, er is ruimte voor wie het nodig heeft, dus ook voor een wat dikkere kuit. Dit model heeft een breed pasbereik.

Super slanke benen

De dames die superslanke benen hebben zullen in schoenenland ook de nodige frustraties oplopen. Niks is irritanter dan de hele tijd te schuiven en schachten die schuren en klappen tegen je benen. Even los van het feit hoe je zelf vindt hoe je er in zo’n omschreven situatie dan uitziet. Doe jij een concessie om toch leren hoge laarzen aan te mogen dragen? Er zijn vast momenten dat je verliefd raakt op een paar geweldige laarzen die bijna naar je glimlachen en je lonken ik-ben-voor-jou, maar schijn bedriegt. Je twijfelt, je blijft hangen, ziet jezelf al in je hal worstelen met allerlei uiteenlopende pogingen. Reikend van je onderbenen in heel veel stof wikkelen van je additioneel gekochte wijde broek, speciale aankoop ten behoeve van je potentiële nieuwe laarzen. Tot aan acties van hoge extra, extra, extra dikke skisokken onder je legging of broek. En voor verliefde strebers die nog een stapje verder gaan, twee paar dikke skisokken over elkaar heen. Even uit je fantasie, en weer terug naar de realiteit. Turend naar de etalage of je scherm.

Kom dichter tot je eigen optimale pasvorm

Zijn ze het waard? Of is het meer een ik-probeer-suhshi-te-maken-maar-ik-weet-dat-het-niet-mijn-ding-is situatie? Uren sta je te ploeteren met heel veel liefde en kijk je uit naar je toekomstige sushi rol. Het ruikt heerlijk, eigenlijk wil je het al nuttigen, dus snoep je je al rond. En dan ben je klaar, concludeer je kijkend vol hoop naar je prachtige mooie Japanse urban bord dat jouw creatie niet voldoet aan jou eigen maatstaf voor een sushi rol. En poef, het kwartje valt, het snoepen tussendoor was lekker, dus waarom niet alles op een hoopje en genieten. En het ploeteren dat vergeten we dan maar even. Je eet de sushi op en je hebt er profijt van. Maar ja je te ruime laarzenschachten vreet je niet op, die blijven je aanstaren, ieder keer weer. Maar bij ZOO Adventure by JJ Footwear hoef je laarzen niet tot in het oneindige op te vullen als je toevallig met een dunnere kuit op de wereld bent gekomen. Er is in ieder geval een mogelijkheid om dichter tot je eigen optimale pasvorm te komen, bij ZOO Adventure zijn er leuke hoge outdoor boots met een extra smalle schacht, model Adora. En model Brechje en model Emma staan ook voor je klaar.

Dagelijkse dingen

Maar wat ga je eigenlijk doen. De stad in, shoppen? Naar het weelderige en modderige, lekker drukke stadspark? Een wandeling op de mooi gekleurde heide misschien, of flink uitwaaien langs het strand? Het bos in, volg de route paaltjes? Ga je gewoon je hond uitlaten en neem je je vaste pad? Boodschappen doen op de fiets en niet vergeten je man te ophalen van het station of vliegveld? Samen de steiger schoonspuiten, je rommelige tuin klaar maken voor het volgende seizoen? Naar het hocky- en daarna naar het voetbalveld om aan de zijlijn wind te vangen? Zaterdag ochtend vroeg naar de hondenschool?

Waterdichte outdoor laarzen

Het is praktisch om halfhoge laarzen te kiezen als je actief bent met je honden. Je bent dan immers het hele haar in de outdoor bezig. Dit is een prettige hoogte om makkelijk in en uit te stappen. En je onderbenen zijn voldoende beschermd. Halfhoge schachten zorgen er ook voor dat je je outdoor laarzen van leer het hele jaar kunt dragen. Niet te koud in de winter, niet te warm in de zomer. Ze werken isolerend dus je kunt ze niet alleen in de winterperiode dragen, maar ook in de natte zomerperioden. Ook voor heren zijn er halfhoge boots, model Maxx, stoere heren enkellaarzen model Favian voorwie bedekking om het manlijk been niet prettig vindt. Om welke persoonlijke reden dan ook, want echt ook de Europese man ziet er goed uit met laarzen aan. En de mannen die diep het buitenleven ingaan zullen blij zijn met de hoge leren laarzen Vince van ZOO Adventure by JJ Footwear, echte gave heren boots in bruin. ZOO Adventure heeft waterdichte halfhoge laarzen dames in zwart en talrijke vrolijke kleuren, van Fuchsia, Galaxy blauw tot aan de rustige tonen diep Koffie bruine en Bos groen. Meer dan 15 kleuren in halfhoog model Adisa. Ook in de enkellaarzen Brechje zijn meer dan 10 hippe kleuren te krijgen. Fijn om af te wisselen.

Viezigheid na het wandelen

En of het nu lente, zomer, herfst of winter is, dat hondenveld, eigenlijk alle gebieden waar je met je hond komt, zijn vaak grondvlaktes met zand, modder, nat gras. Nooit eens een superclean pad waar je aan het eind de wasstraat voor je hond en vooral ook voor jou vindt. Zo eentje die als een fata morgana opdoemt. Dat je ogen verblind worden van sprankelend licht, de donkere lucht en het geluid van de regen geleidelijk verlopen. Je op een plek arriveert waar je handsfree al lopend met zorg en warmte wordt afgespoeld, je een heerlijke take away tea in je handen geduwd krijgt met echte theeblaadjes, er als laatste touche een warme föhn over je heen blaast met een zachte zucht en je rozig, maar kant en klaar naar huis toe kunt. En je hond die wordt fris en fruitig aangelijnd aan je gegeven. Nee. Dat is geen werkelijkheid, de realiteit is dat je thuis aankomt, of erger nog, je de auto van je man in moet. Met boots vol zand en modder. Je hebt je gewone boots niet even kunnen afspoelen in een plas. En je gewone laarzen hebben alle nattigheid en moddertoestanden opgenomen in het leer en alles plakt om je hele laarzen heen.

Je outdoor laarzen eenvoudig schoonmaken

Wat zou het eenvoudiger kunnen zijn. Heb je ZOO Adventure outdoor laarzen, dan ziet het er toch net even allemaal rooskleuriger uit. Het Performance leder dat wordt gebruikt op de ZOO Adventure outdoor collectie is waterafstotend en ook vuilafstotend. Het leer is geïmpregneerd waardoor ze presteert het water van de laars af te laten lopen en het vuil er ook gemakkelijk vanaf gaat. Tevens heeft het leer een QuickDry functie waardoor het leer ook eerder droogt en voorkomt dat water tot in de diepste nerven van het leer doordringt.

De functies van het Performance leder staan los van de waterdichtheid. De outdoor laarzen van ZOO Adventure zijn 100% waterdichtheid door het Acquastop membraan. Dit heerlijke aspect zorgt er dus voor dat je echt droge voeten houdt. Geen natte sokken meer voor jou en geen blaren. En als je je laarzen onderhoudt en daarmee de functies van het Performance leder behouden blijven, hoef je ook geen intense schoonmaakactiviteiten te ondergaan voordat je van je knusse bank kunt genieten na een lange wandeling. Je hebt dan tijd over voor jezelf. En dat allemaal dankzij het gemak dat ZOO Adventure laarzen je bieden.

Hou je hoofd koel en je voeten lekker warm

Dat geldt natuurlijk ook als je geen hond bij je hebt wonen. Je hebt vast je dagelijkse activiteiten waar je met name gedurende de natte perioden van het jaar toch ook aan moet geloven. Alleen al boodschappen doen is essentieel. Wil je graag bibberend in de supermarkt staan? En dan heb ik het niet over de groente afdeling of het yogurt-schap waar het soms zo absurd koud is dat je er ook spontaan gaat klappertanden, maar over het ritje naar de supermarkt toe. Dat je onderweg van een energiek mens op aangename temperatuur verandert in een enigszins vermoeid mens met zwaardere spieren, verminderde energie en de kleine motoriek terugloopt. Voor je het weet strompel je met je te zware winkelmandje gebogen door de gangpaden op je niet waterdichte en niet-sneeuw-proof comfortabele schoenen. Met een verminderde concentratie en hoger irritatie niveau storm je richting de kassa. Langs alle zo nauwkeurig, of in de schappen gedauwde stapel potjes, waar je het dichtstbijzijnde product probeert te omklemmen met je ietwat onhandige handen die momenteel een tijdelijke motorische storing ondergaan door je temperatuurdaling. Je staat langer stil dan bedoeld bij dit vak door je eigen toestand en door je natuurlijke voorzichtigheid. De voorzichtigheid wordt overschat door de hardwerkende vuller die op zijn of haar kunstzinnige manier een ervaring heeft opgebouwd het kunstwerk in stand te houden, maar echt de bezoeker niet. Daar sta je dan met je natuurlijke reflexen, je rilt, je lichaam zet je verwarming aan het werk. Vooral niet nog langer stilstaan, je vocht verdampt en je lichaam koelt nog meer af, wel een praktische motivatie voor twijfelaars. Kun je ’s avonds zeggen, “Ja weer spaghetti, ik heb nog steeds geen warme outdoor laarzen om rustig met volledige aandacht boodschappen te doen.”

Kleur doet goed

Hoe dan ook, kou kan een hoop onpraktische zaken veroorzaken. Het is niet alleen dat je voeten koud worden, maar het heeft invloed op je hele lichaam. En voor dagelijkse activiteiten, is het natuurlijk mooi als je functioneert zoals jij dat prettig vindt. ZOO Adventure biedt je uitkomst om warme en droge voeten te houden, in 100% waterdichte laarzen van leer. Oer-Hollandse kwaliteit sinds 1977. Outdoor laarzen voor mannen en voor vrouwen, met uitneembaar voetbed. Kun je ook je eigen voetbed erin doen mocht je dat willen. En dat hoeft dus ook niet meer in alleen saaie boots en in slaap vallende kleuren, bij ons vind je kleur. Kleur, maak jezelf blijer door de kleur te dragen waarin jij je prettig voelt. Dus niet alleen dames enkellaarzen in zwart maar ook jeans blauwe enkellaarzen, donkerblauwe, paarsblauwe, kobaltblauwe, grijze, rode enkellaarzen, groene enkellaarzen en meer aarde tonen als cognac en koffie, de enkellaarzen dames in bruin. En alle laarzen, halfhoge en hoge laarzen hebben we in leuke kleuren.

Kwaliteit en aandacht voor comfort

Ben je op zoek naar een outdoor laarzen aanbieding, snowboots sale of boots sale? Bedenk dan goed wat jij verwacht van een snowboots dames sale en snowboots heren sale. Je wilt vast sneeuwlaarzen die ademen, snowboots waarin je geen kleffe sokken krijgt van je normale portie dagelijkse transpiratie. Dus je wilt dames boots sale en heren boots sale met waterdichte laarzen die een vochtregulerende functie hebben en het vocht afvoeren, zoals de ZOO Adventure outdoor boots dat hebben. Geef ook aandacht aan je orthopedisch voetbed, dat deze wel goed gaat passen in een winterlaarzen dames sale en in een outoor laarzen heren outlet. Je moet ervoor zorgen dat je houding goed blijft als je je eigen binnenzool in outdoor laarzen stopt. Bij ons kun je persoonlijk advies krijgen over het passend maken van je eigen binnenzool in onze ZOO Adventure laarzen. ZOO Adventure is degelijk en ook comfortabel. 100% Oer-Hollandse kwaliteit sinds 1977. Er gingen je al meer dan 25.000 tevreden mensen voor. Zij wandelen, lopen, fietsen tevreden in regen, storm, hagelbuien en in wintersportgebieden rond op onze leren waterdichte outdoor laarzen.

Extra warmte met wol gevoerde outdoor laarzen

In de sneeuwgebieden worden onze ZOO Adventures graag gedragen, maar ook de hele zomer. Wil je nog extra warmte hebben, of heb je een minder goede doorbloeding, we hebben ook halfhoge snowboots in zwart, mooi groen, intens koffie bruin, nachtelijke donkerblauw en diep rood. En er zijn ook hoge snowboots dames in zwart met wol gevoerde voering met een extra brede schacht en wol gevoerde laarzen met een extra smalle schacht. Beide ook in koffie bruin verkrijgbaar. En ook de heren zijn blij in de sneeuw met warme maar stoere halfhoge laarzen voor heren in een Espresso donkerbruine toon, diep zwart en donker groen. En de robuust bruine en basic zwarte enkellaarzen heren mogen er ook zijn.

Zijn outdoor laarzen van ZOO Adventure 100% waterdicht?

Zeker, in onze outdoor laarzen shop ZOO Adventure vind je outdoor laarzen voor dames en heren die uitgevoerd zijn met een Acquastop membraan met de functie van waterdichtheid.

Waarom koop je je outdoor laarzen dames van ZOO Adventure?

ZOO Adventure biedt je hippe outdoor laarzen in vrolijke kleuren en een goede kwaliteit. Makkelijk te combineren, houd je dagelijks met zekerheid droge en warme voeten.

Passen mijn eigen orthopedische zolen dames outdoor laarzen van ZOO Adventure?

Ja, onze ZOO Adventure laarzen voor outdoor hebben allemaal een uitneembaar voetbed. Je kunt deze vervangen door je eigen orthopedische voetbed.

Zijn ZOO Adventure laarzen outdoor dames gemaakt van soepel leder?

Ja, de ZOO Adventure outdoor dames laarzen collectie is uitgevoerd in Performance leer. Leer dat waterafstotend, vuilafstotend en sneldrogend is en daardoor soepel blijft.

Houd je warme voeten met outdoor laarzen van ZOO Adventure?

Zeker wel, door het laagjessysteem hebben onze laarzen dames outdoor een isolerende werking. De temperatuur in de laars blijft gelijk, je voeten blijven warm, dus je lichaam ook. Het Acquastop membraan zorgt ook voor een ademende functie. Aangenaam in winter en zomer.