Halfhoge laarzen dames, halfhoge laarzen draag je gemakkelijk het hele jaar door!

Met halfhoge dames laarzen van ZOO Adventure bescherm je jezelf tegen regen, snijdende wind, de modder in de lente, maar ook tegen ijzige kou en sneeuw.
Waterproof

Waterproof

Uitneembaar voetbed

Uitneembaar voetbed

Merinowol

Merinowol

Meteen comfort

Meteen comfort

Testimonials

ZOO Adventure review Marleen van Baal

Negen paar ZOO laarzen heb ik, in verschillende kleuren. Ik heb, geloof ik, nu alle modellen wel verzameld. Ik draag ze dagelijks, zowel op de hondenwandelingen als tijdens mijn werk en privé. Als ik eens sporadisch een andere schoen draag, word ik erop aangesproken dat het er zo raar uit ziet. En dat snap ik goed; de laarzen horen bij mij!

Marleen van Baal Hond InZicht

ZOO Adventure review Susan Sondekeyer

Als groot fan van kleurrijke jurkjes kwamen vier jaar geleden de ZOO Adventure laarzen op mijn pad. Als liefhebster van het maken van boswandelingen in een vrolijke jurk, ben ik enorm blij met deze waterdichte comfortabele laarzen in leuke kleuren. Niks fijners als onbezorgd het bos in te huppelen en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft én te lopen op wolkjes. Ik ben groot fan!

Susan Sondeyker

Halfhoge dames laarzen van leer voor alle seizoenen

Met ZOO Adventure heb je lekker geen natte voeten in je leren laarzen. Ze zijn 100% waterdicht door het Acquastop membraan. Met onze stoere halfhoge laarzen voor dames blijf je droog en ga je heerlijk onbezorgd wandelen in alle seizoenen. Of je nu op je snowboots dames in zwart loopt, je hoge snowboots in zwart, je korte zwarte boots of je halfhoge zwarte boots voor dames aantrekt, je kunt er afstanden mee lopen zonder zere voeten te krijgen. En je hoeft deze comfortabele halfhoge laarzen, enkellaarzen voor dames en hoge boots niet in te lopen. Met je halfhoge laarzen dames in zwart of in een uitbundige ZOO Adventure kleur kun je er goed uitzien, comfy lopen, droge én warme voeten houden. Dat is toch heel wat anders dan een standaard relatief saaie outdoor laarzen dames in zwart die doorgaans erg zwaar ogen, stijf zijn en niet voor dagelijks gebruik zijn.

Waterdichte enkellaarzen in heel veel kleuren

Natuurlijk wil je als vrouw enkellaarzen hebben, en het liefst in zoveel mogelijk kleuren. Het zijn namelijk de dames enkellaarzen in zwart en enkellaarzen dames in bruin die hebben bewezen dat je enkellaarsjes goed kunt combineren met broeken, rokken en ook jurkjes. En bij ZOO Adventure waterdichte laarzen waar ook nog eens warme voeten in houdt, geen suffe bruine enkellaarzen en brave zwarte enkellaarzen meer, maar stoere functionele enkellaarzen in bruin en zwart. En ja, hele fantastische verschillende tonen blauwe enkellaarzen, sprankelende gele, harde fuchsia roze en vuur rode enkellaarzen en ook rustige en warme kleuren als steen grijs, warm bruin, diep espresso koffie en mooie bos groene enkellaarzen. Ze lopen comfortabel en er zit een uitneembaar voetbed in. Voldoende redenen om ook daadwerkelijk een eigen kleurenpalet te verzamelen. Al meer dan 25.000 blije vrouwen gingen je voor.

Hij houdt ook van zwarte boots

Voor je man heeft ZOO Adventure robuuste maar soepel zittende leren heren boots in zwart en leren heren boots in bruin. En deze enkellaarzen in bruin, groen en zwarte enkellaarzen heren zijn 100% waterdicht en hebben ook een uitneembaar voetbed. Dus geen natte voeten meer en relaxed lopen. De perfecte heren enkellaarzen voor dagelijks gebruik. Is hij nou echt een outdoor liefhebber dan zijn onze stoere halfhoge laarzen voor heren beslist een aanrader. En behoort hij tot de echte “die hards” en staat hij voor dag en dauw op het ijskoude veld in de stilte, dan zal hij je zeer dankbaar zijn als je hem model Vince aanreikt, een hele hoge gave boot.

Zwarte boots - outlet

Zwart boots zijn de nummer één in een boots sale, dames boots sale, heren boots sale. Wat je ook zoekt, outdoor laarzen dames sale, outdoor laarzen heren outlet of snowboots sale, snowboots dames sale of snowboots heren sale de beste outdoor laarzen aanbieding kan alleen de aanbieding zijn van de laarzen die jij het beste vindt. En ben je daar al over uit? Je hoeft eigenlijk niet meer verder te kijken naar een winterlaarzen dames sale toch, bij ZOO Adventure heb je zwarte boots en hippe gekleurde boots gevonden die niet alleen voor de winter zijn maar voor in alle seizoenen.