Geen koude voeten meer voor jou met winter boots dames

Onze winter boots van ZOO Footwear hebben een isolerende werking waardoor de kou buiten wordt gehouden, dus warme voeten. Dankzij het Acquastop membraan krijg je ook geen natte sokken. Heerlijk onbezorgd wandelen dus.

Outdoor laarzen voor dames

Waterproof

Waterproof

Uitneembaar voetbed

Uitneembaar voetbed

Merinowol

Merinowol

Meteen comfort

Meteen comfort

Hippe leren winter boots dames waarin je voeten op een aangename temperatuur blijven

Bij ZOO Footwear vind je prettige winter boots dames die draagt in de koude wintermaanden als snow boots (nl-geen url), en ook draagt in de zomermaanden. Dit komt doordat deze outdoor boots een Acquastop membraan hebben. Dit membraam draagt bij aan het lagensysteem wat ervoor zorgt dat de temperatuur in de laars geïsoleerd wordt. De buitentemperatuur wordt dus buitengehouden en voor jou geen koude voeten als de buitentemperatuur daalt. Het Acquastop membraan voert ook overtollig transpiratievocht af waar door je geen klamme voeten krijgt. De perfecte warme boots dames voor het hele jaar. Wil je graag extra warmte, er zijn lamswol gevoerde modellen zo warm als lammfell boots.
ZOO Adventure Outdoor laarzen dames sale sfeerfoto

Stoere dames boots winter om dagelijks te dragen

Het is wel zo praktisch als je een paar boots hebt voor de wintermaanden. Bij ZOO Footwear hebben we bij de ontwikkeling niet enkel aandacht gegeven aan de functionaliteiten, er is juist gekeken naar styling en kleur. Allemaal fantastisch, waterdichtheid, ademende voering, geweldige pasvorm en uitneembare binnenzolen, maar je wilt er liever niet uitzien alsof je een zware bergtrip voor de boeg hebt als je even snel, na het uitlaten van je honden, de supermarkt in gaat. ZOO Footwear bied je de mogelijkheid je comfort te verbreden. Ga op je blauwe boots dames , boots rood dames , roze boots dames , boots dames grey, beige boots , bruine boots dames , camel boots , cognac boots dames en dames boots groen die waterdicht zijn, niet alleen wandelen, ga er gewoon dagelijks op uit. Ze zien er stoer uit en zijn makkelijk te combineren bij je kleding.

In dames winter boots van ZOO Footwear die waterdicht zijn ben je zeker van droge sokken

In de winter is het toch wat kouder, onstuimiger en natter. Houd jij lekker van wandelen, ben je druk in de weer met je honden, ga je vaak naar buiten of ben je graag in de stallen? Dan zullen dat activiteiten zijn, die je het hele jaar door hebt. Een hele uitkomst als je waterdichte warme winter boots dames dan houd je in ieder geval droge voeten. Ga niet voor boots dames sale , zwarte boots dames sale maar kies kwaliteit. Ga voor ZOO Footwear en wees er zeker van dat je een onbezorgde wandeling hebt, geen natte sokken voor jou. In onze hiking boots, met Acquastop membraan gevoerde boots dames loop jij overal naar toe, in alle seizoenen. Je hoort het goed, zowel in de winter als zomer, je koopt ze dus niet voor even.

Brede schachten en smalle schachten, voor iedere vrouw warme winter boots dames

ZOO Footwear heeft stoere boots dames om lekker mee naar buiten te gaan. Degelijke leren boots dames die je beschermen in ieder seizoen tegen kou, regen en sneeuw. Je loopt op comfortabele uitneembare binnenzolen. Je kunt er dus je eigen orthopedisch voetbed in plaatsen. Ze zitten lekker, ze lopen lekker, en ja je benen voelen zich er ook lekker in. Bij ZOO Footwear is een variatie aan modellen bewust uitgedacht voor het vrouwelijk lichaam. Of je nu dikkere kuiten, dunnere kuiten, kort onderbeen, of een hoge wreef hebt, er zitten vast sneaker boots bij die bij jou passen. Echt, er zijn hoge boots dames met wijde en ook met slanke schachten, gewoon aantrekken, je wordt er blij van.

Zijn ZOO Footwear winter boots echt waterdicht?

Ja, in onze dames boots winter zit een Acquastop membraan dat voor 100% waterdichtheid zorgt.

Waarom koop je je Winter boots dames bij ZOO Footwear?

Bij ons vind je winter boots met een goede pasvorm, ze houden je voeten warm en droog.

Past er een orthopedisch voetbed in ZOO Footwear dames winter boots?

Ja er is de mogelijkheid om je orthopedisch voetbed in onzedames boots winter te plaatsen.

Is het echt leer, de warme winter boots dames van ZOO Footwear?

Inderdaad, bij ZOO Footwear kun je echte leren winter boots dames in vrolijke kleuren kopen. En ze zijn waterdicht en warm.

Houd je warme voeten met leren winter boots dames van ZOO Footwear in de winter?

Zeker, met onze warme winter boots dames houd je warme voeten. Wil je extra warmte, dan zijn er ook modellen met lamswollen voering.