Wil jij deze winter goede maar stoere heren boots?

Bij ZOO Adventure vind je boots voor heren van stoer leer en ze zijn nog functioneel ook. Voor jou zijn natte en koude voeten verledentijd.

Stoere heren boots

filter & sorteer zoo filters
Waterproof

Waterproof

Uitneembaar voetbed

Uitneembaar voetbed

Merinowol

Merinowol

Meteen comfort

Meteen comfort

Boots heren waarmee je kunt wandelen

Hou jij ervan om een lange wandeling te maken? Of wandel je elke dag een paar rondes met je hond? Uitlaten doe je dan waarschijnlijk niet enkel met zonnig en warm weer. In Nederland is zeker een plotselinge heftige stortbui geen ongewone happening. En als stoere vent weersta je natuurlijk de ijzige wind en koude regen, maar zeg nou eerlijk, eigenlijk toch best praktisch dat er heren boots voor de outdoor bestaan. Eenvoudig maar effectief. Leren heren laarzen waar je afstanden mee kunt wandelen. En bij ZOO Adventure hoef je je waterdichte heren boots niet in te lopen. Heb je liever enkellaarzen aan, die heeft ZOO Adventure ook, zwarte enkellaarzen en donker koffie bruine enkellaarzen.
ZOO Adventure Outdoor laarzen heren sfeerfoto

Voortaan droge voeten

Boots voor mannen van ZOO Adventure zorgen er voor dat jij in de zomer perioden en in de winter perioden werkelijk droge voeten houdt. Dit komt door het Acquastop membraan dat in de boots zit. Het Acquastop membraam zit tussen de voering en het leren bovendeel. Dit membraan zorgt voor 100% waterdichtheid. Het in zit in alle outdoor modellen, in alle outdoor laarzen van de ZOO Adventure collectie. Dus in je leren halfhoge laarzen hou jij lekker droge sokken, en ook in je hoge leren boots of stoere enkellaarzen. Prettig als je aan de slag gaat met de hogedrukspuit op de steiger, vroeg in de stilte op het veld staat, graag wandelt of met je honden op pad gaat. En door een slootje heen stappen gaat je voortaan goed af met je ZOO Adventure heren boots. Geen vreselijke rubberen tuinlaarzen meer voor jou waar je geen natte voeten in krijgt maar wel vreselijke koude voeten. En de ervaring van het dragen van rubberen regenlaarzen luidt dat bij lange stukken lopen je zeker zere voeten krijgt, geen ondersteuing en je voelt alles wat ook maar onde je voeten komt in je voeten drukken. Voortaan ga jij met plezier over onverharde paden. Bij ZOO Adventure is dus niet het pluspunt enkel droge voeten houden. Je krijgt ook geen pijn in je voeten, je kunt gewoon relaxed en comfortabel wandelen.

Je orthopedisch voetbed in je boots voor heren

Bij ZOO Adventure zijn we uiteraard functioneel ingesteld. Dus geweldig dat je in je hoge, halfhoge en lage zwarte boots droge sokken en aangenaam warme voeten houdt. Maar wat ook van belang is dat je van alle comfort geniet. Natuurlijk wil je het beste wat er is en ben je uit op goed passende boots. Logisch, je wilt er zoveel mogelijk plezier aan beleven. Dat lukt het optimaal als je de juiste schoenmaat draagt. En wat tof is aan ZOO Adventure, zo krijgen wij dat te horen ook bij de boots voor mannen, dat de uitneembare binnenzolen in onze ZOO Adventure outdoor boots hoog worden gewaardeerd. Wat betekent dit eigenlijk? Het betekent dat bij het ontwikkelen van onze boots voor heren er rekening is gehouden met een interne zool van een bepaalde hoogte. De schoenenleest, de vormgeving van de voet, daar is makkelijk uitgelegd, bij opgesomd het volume van de interne zool. En daardoor past je outdoor laars uitstekend met de standaard heren binnenzool die er in zit. Nu is het echter zo, dat ZOO Adventure bewust heeft gekozen voor uitneembare zolen. Het loopt soepeler en comfortabeler, belangrijker je hebt de mogelijkheid om de uitneembare binnenzool eruit te halen. Daar is namelijk rekening mee gehouden, ruimte voor ingecalculeerd. Dit biedt de mogelijkheid dat je je eigen zolen of je eigen orthopedisch voetbed in je outdoor boots kunt plaatsen. Hoe praktisch is dat als je eigen zolen hebt? Je hebt die zolen niet voor niets, er is een reden voor. En hoe jij je orthopedisch voetbed passend kunt krijgen in onze boots, kunnen we adviseren, de klantenservice kan jou een persoonlijk advies geven. Een bijkomstig voordeel, ook als je geen orthopedisch voetbed hebt, is dat je pasvorm kunt optimaliseren van je voet door t spelen met het volume en de diktes van de uitneembare binnenzolen. Als je even een boots voor heren voorstelt, het voetgedeelte. Met een dunnere binnenzool heb je een volume waar je voet in past. Zou je de standaard binnenzool er uit halen en er vervolgens een dikkere binnenzool dan de standaard binnenzool in doen, dan wordt het volume waar je je voet instopt ranker. Dus afhankelijk van je voet, kun je met binnenzolen altijd je pasvorm van je voet optimaliseren, mits de leest hier op berekend is. Bij ZOO Adventure is dat zo.

Houd de kou buiten met ZOO Adventure outdoor boots

Met onze leren boot voor heren van ZOO Adventure kun je urenlang wandelen zonder pijn in je voeten te krijgen, super comfortabel. En je krijgt ook geen natte voeten. En hoe zit het dan met de heftige kou? We kunnen je vertellen, dat in de koude perioden jij met je leren heren boots in zwart en je leren heren boots in bruin geen koude voeten met ZOO Aventure outdoor boots krijgt. Net als je vrouw en je vriendin, zij krijgen op hun snowboots dames in zwart, halfhoge laarzen dames in zwart en outdoor laarzen dames in zwart ook geen koude benen en voeten. Dat wil jij ook. Gelukkig hebben de warme heren laarzen ook een isolerende werking. Door een lagensysteem wordt de temperatuur vastgehouden. De binnentemperatuur blijft op aangename temperatuur en de ijzige kou wordt buiten gehouden zodat jij in de winter maanden als het wat kouder is in Nederland of als je naar een wintersportgebied gaat, lekker aangename warme voeten. En in de zomer maanden geldt het zelfde, dan wordt ook de temperatuur vast gehouden en de buitentemperatuur blijft buiten. Met andere woorden, je koopt online bij ZOO Adventure je heren waterdichte boots niet enkel voor de winter tijd, maar je kunt je outdoor boots gewoon het hele jaar in alle seizoenen dragen.

Waterdichte boots voor mannen van leer

Ben je het zat om altijd in de kou rond te moeten lopen met bevroren voeten in je gewone zwarte enkellaarzen voor heren? Die heren boots waar je dagelijks hele stukken op loopt. Goed nieuws voor jou, bij ZOO Adventure zijn er ook stoere leren enkellaarzen waar je heel goed ieder dag op kunt lopen. Ze zien er gaaf uit, ook zijn ze soepel en lopen ze erg lekker. Het beste is dat deze outdoor ZOO Adventure laarzen 100% waterdicht zijn. En je krijgt er geen koude voeten in. Kies je hoge outdoor laarzen of halfhoge laarzen voor heren alle modellen uit de ZOO Adventure outdoor collectie hebben een Acquastop membraan en hebben een isolerende werking. Oftewel je krijgt zeker weten in alle laarzen voor heren geen natte sokken en je houdt wel warme voeten. Goed man. De halfhoge en hoge outdoor boots geven net wat meer protectie tegen gure wind, modder en andere viezigheid en nattigheid. Dan blijft je broek droog. En warm. Praktisch voor als je hondensport beoefent, graag buiten bent of enorm van wandelen houdt. Houd jij niet zo van hoge laarzen dan zijn er voor jou hele gave heren enkellaarzen in donkerbruin, zwart en een diepe kleur groen. ZOO Adventure staat voor 100% oer-Hollandse kwaliteit, sinds 1977. Weet je tenminste zeker dat je droge voeten houdt.

Je vriendin ook droge voeten

Geef je vriendin een paar hippe ZOO Adventure outdoor boots. Dan heeft zij ook zeker geen koude voeten als jullie er samen op uit gaan. Heb je dat ik-moet-nu-terug voor een toilet bezoek ook meteen getackeld. En als je zo’n waanzinnig cadeau geeft schiet je waardering nog meer omhoog. ZOO Adventure heeft de perfecte laarzen die je zoekt als cadeau. Echt voor vrouwen. En wat betekent dat nou weer? Simpel vrouwen hebben, zoals je beslist is opgevallen, verschillende vormen. Ook bij de benen komen in allerlei afmetingen en vormen, dus haar laarzen moeten wel passen en comfortabel zitten. Je wilt vast geen laarzen geven waarin je vriendin met afgeknepen benen rondloopt, of juist met veel te wijde laarzenschachten. Gelukkig heeft ZOO Adventure laarzen voor vrouwen. Waaronder hoge laarzen met extra brede schacht, model Alieke. En ook hoge laarzen met extra smalle schachten, model Adora. En we kunnen je vertellen, dat is best een bijzonder feit. En functies als waterdichtheid, isolatie, vrouwen-kleuren, uitneembare binnenzolen en dan ook nog eens rekening gehouden met de pasvorm van haar benen. Blijheid. Nogmaals dit wordt een warm en uitzonderlijk cadeau. En je kunt haar met een gerust hart de plenzende regen insturen om Harold zelf uit te gaan laten, zodat jij je wedstrijd, je race kunt afkijken, of je krant kunt uitlezen. Op ZOO Adventure laarzen kun je namelijk geweldig comfortabel lopen en lange wandelingen maken. En zeg nou zelf, het is best lekker af en toe even de casa voor jezelf te hebben. Dus voor jouw vriendin hippe waterdichte halfhoge laarzen voor dames, enkellaarzen voor dames en hoge laarzen in vrolijke kleuren bij ZOO Adventure. Toppertje, liefdevol cadeau.

Hippe boots voor je vrouw

Je geeft je vrouw een prachtig en fantastisch cadeau waar ze heel veel plezier van gaat hebben. Alleen op een puur functioneel cadeau, daar zit je vrouw vermoedelijk niet op te wachten. Het is ook aardig om een grilpan te krijgen, maar als je nou net even wat meer doet, voelt het gewoon beter. Dan ben je bij ZOO Adventure goed. Bij ons is de basis wel het functionele aspect maar maken we er een aantrekkelijke combinatie van. Onze outdoor laarzen voor dames zijn inderdaad 100% waterdicht. En dat de outdoor laarzen voor dames ook een isolerende werking hebben is ook zo. En dat deze outdoor boots net als de heren boots voor jou, super lekker lopen. Maar er is veel meer, net dat beetje meerwaarde, waar vrouwen bijna allemaal gek op zijn, is onze ervaring … kleuren! Dus geen duffe leren dames enkellaarzen in zwart of enkellaarzen in bruin, maar echt waar jeans blauwe, galaxy blauwe, evening blauwe en diep marine blauwe enkellaarzen, vurig rode enkellaarzen, knale gele laarzen, hard fuchsia roze laarzen, steenrgrijsbruine laarzen, muisgrijze laarzen met een frisse helblauwe zool, khakigroene met knal lime kleurige zool, rustige donker groene enkellaarzen en bruintonen als gewoon bruin, intens koffie bruin en een heerlijk warme cognac bruine laarzen. En nog meer kleuren. Wat is dat, hard fuchsia roze?? Ja dat weet je wel als jouw vrouw daar gek op is, dat is een niet te missen harde donkere zuurstok kleur. Wat, evening blauw?? Ja snappen we, niet echt een voor mannen bekende kleur, dit is een avond blauw, ingetogen, intens maar toch een tikkeltje opvallend. De ervaring op de klantenservice is dat het een uitstekend idee is, mocht het een verrassing zijn, om in ieder geval je vrouw haar schoenmaat na te kijken en te polsen welke kleuren haar het meest aanspreken. We adviseren je graag, bovendien kun je ze altijd laten ruilen voor een andere kleur.

Geen vlekken door sneeuw op je boots voor manen

Ga je naar de wintersport toe dan heb je wellicht de vraag of je ZOO Adventure boots daarvoor geschikt zijn. Je kun ze als snowboots voor heren gebruiken en dragen in de sneeuw. Laat de sneeuw vlekken achter? Nee, je kunt ze gewoon aantrekken in de sneeuw en de gesmolten sneeuw laat geen vlekken achter mits je je snowboots onderhoudt. Het verzorgen van ZOO Adventure outdoor boots is makkelijk. Deze gevoerde laarzen voor heren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Het leer dat wordt gebruikt is Performance leder en het presteert daadwerkelijk. Het Performance leder heeft functies, die trouwens niets met de functie waterdichtheid hebben te maken. Het Performance leder is waterafstotend en vuilafstotend. Het impregnaat van het Performance leder zorgt er dus ook voor dat het schoonmaken makkelijk gaat. Dat geschiedt al vlug met het afspoelen van je laarzen met schoon zoet stromend water. Tenzij je echt vlekken hebt gemaakt op je boots. Heftige vlekken kun je verwijderen met een Cleaner, een onderhoudsproduct dat bij ZOO Adventure online te koop is. Terug naar het onderhoud, verzorgen betekent dat je het leer onderhoudt, oftewel je voedt het leer. Je hydrateert het leer. Dus niet schoonmaken, maar voeden. Doe dit eenvoudig met een Hydra crème of wax uit om het leer soepel en functioneel te houden. Het Acquastop membraan wordt in zekere zin hier ook mee verzorgt. Als je namelijk zorgt dat het leer soepel blijft dan behoudt het leer zijn functies. En die functies zorgen ervoor dat het water van buiten niet helemaal door het leer heen naar binnen dringt en tegen het Acquastop membraan gaat klotsen. Natuurlijk blijft het membraan wel waterdicht maar het ademt niet meer en dat is niet goed en verstoort de algehele functie van het membraan. Dus gewoon heel eenvoudig, je boots insmeren. De onderhoudsproducten zijn ook bij ons online te verkrijgen. En echt niet zomaar iets op je outdoor boots opsmeren. Kortom geen vlekken van sneeuw op je boots als je je snowboots in zwart simpelweg onderhoudt.

Boots door wollen merino voering isolerend

Stoere kerels zijn altijd goed op temperatuur toch, ben jij er een? En anders regel je dat wel. Goed dat je ZOO Adventure hebt ontdekt. Terug naar je vrouw. Sommige vrouwen hebben, naast de normale uitvoering de dames outdoor laarzen gevoerd met merino wol, de laarzen met lamswollen voering op hun verlanglijst gezet. Als luxe, als extraatje. In alle ZOO Adventure outdoor laarzen houd je lekker warme voeten, ook in de winter. Wel top dat je ze het hele jaar kunt dragen. Dat komt door de isolerende werking, die je voeten aangenaam op temperatuur houdt. Wil je vrouw een extra paar ZOO Adventure laarzen met lams-wollen voering, dan biedt dat extra warmte voor de heel koude periode. Of als je vrouw het type is dat altijd en altijd koude ijsvoeten heeft, of wellicht een minder goede doorbloeding heeft, dan zijn zwarte boots voor dames met lams-wollen voering echt een uitkomst. En weet, niet alleen beschikbaar in zwart, maar ook in diep groen, navy blauw, donker rood en koffie bruin. Laarzen met lams-wollen voering vind bij onze leren halfhoge laars, het bestseller model de Adisa. Model Alieke in intens koffiebruin is er voor de vrouwen met een wat stevigere kuit, hoge laarzen met extra brede schachten gevoerd met lams-wol. En heeft je vrouw juist een wat dunnere kuiten, dan is er voor haar model Adora met lams-wollen voering, ook in prachtig warm koffie bruin.

Boots die je niet alleen in de winter aantrekt

Ben je op zoek voor je vrouw naar boots sale en winterlaarzen dames sale, snowboots dames sale en dames boots sale in de outdoor laarzen dames sale? En jij wil jij heren boots sale om de beste outdoor laarzen aanbieding te vinden in een outdoor laarzen heren in de outlet? Of zoek je warme snowboots heren sale? Voor je vrouw en voor jou op jacht naar snowboots in de sale? De hele grote vraag blijft, wil jij winter boots, , snowboots of wandellaarzen kopen die je alleen in de wintermaanden aantrekt?Bij ZOO Adventure zijn er snowboots voor heren en snowboots voor dames, die geschikt zijn om in ieder seizoen te dragen. Heb je er in ieder jaargetijden plezier van en koop je je outdoor boots niet voor een kortstondige periode. Handig. Iedere dag droge voeten, dankzij het Acquastop membraan. Altijd je voeten op een prettige temperatuur, gedurende de winter en gedurende de zomer. En ook nog eens wandelen op comfortabele uitneembare binnenzolen. Heb je een eigen orthopedisch voetbed, kun je mooi je eigen binnenzool in je outdoor laarzen plaatsen. Bij ZOO Adventure 100% oer-Hollandse kwaliteit, weet je tenminste zeker dat je droge sokken houdt.