Vind je geluk met leren winter boots dames

Met ZOO Footwear boots van leer ga jij onbezorgd naar buiten. Houd je droge, warme voeten en geniet je optimaal van je winter wandeling.

Winter boots

filter & sorteer zoo filters
Waterproof

Waterproof

Uitneembaar voetbed

Uitneembaar voetbed

Merinowol

Merinowol

Meteen comfort

Meteen comfort

ZOO adventure waterdichte laarzen

Zie jij het voordeel van waterdichte laarzen in de wintermaanden?

Zeker in de wintermaanden is het prettig om droge sokken en droge voeten te houden. Ook al vinden wij dat in alle seizoenen fijn om geen natte voeten te krijgen. Onze ZOO Footwear met Acquastop gevoerde winter hiking boots zijn door het membraan heuse 100% winter waterproof boots. Het mooie is dat je onze laarzen in alle seizoenen draagt, je koopt ze niet voor “even”, beter dan in een winter boots dames sale kopen. Nee, je geniet er in ieder jaargetijde van. En juist in de winter als er nog meer nattigheid en vieze modder is, is het heerlijk om dwars door de plassen en prut te lopen zonder dat je koude voeten of blaarvorming krijgt van natte sokken.

Bij ZOO Footwear loop je met op comfortabele uitneembare binnenzolen

ZOO Footwear ontwikkelt schoenen voor vrouwen, voor vrouwen voeten en vrouwen benen. Vrouwen zijn uniek, daar hebben we rekening mee gehouden. Bij ons vind je ook voor stevige kuiten en juist ook voor slankere kuiten hoge winter boots. Dat zit wel zo lekker, geen knellende kuiten meer voor jou. En schurende of tikkende schachten tegen je benen zijn ook verledentijd. Je lichaam is zo persoonlijk, draag je met trots mee, of eigenlijk draagt het jou overal naartoe. Dus een beetje extra aandacht om je voeten te trakteren op comfortabele winter boots dames mag best. In ZOO Footwear boots zitten uitneembare binnenzolen die erg lekker lopen, en je kunt ze vervangen door je orthopedisch voetbed. Zo geniet je optimaal van je wandelingen. Comfort, heerlijk.

Met leren winter boots dames van ZOO Footwear heb jij ’t lekker warm

Eigenlijk wil je je het hele jaar comfortabel voelen. Dat is mogelijk, hup naar buiten en een frisse neus halen, en dan wel op leren winter boots dames die jou comfort bieden. leren winter boots dames die waterdicht zijn, je beschermen tegen alle nattigheid. En ook tegen kou. De warme winter boots van ZOO Footwear hebben een isolerende werking en houden je voeten, en dus jou, ook in de koudere maanden lekker warm. Heb je een wat slechtere doorbloeding of wil je extra warmte, dan zijn er ook boots met lamswollen voering.

Winterboots van ZOO Footwear draag jij in ieder seizoen

In onze stoere winter boots zit altijd een Acquastop membraan dat zorgt voor 100% waterdichtheid. Het membraan in ook een onderdeel uit het lagensysteem wat zorgt voor een isolerende werking. Het werkt er dus aan mee om de kou buiten je winter sneaker boots te houden. Ditzelfde fantastische membraan voert overtollig transpiratievocht af, dat is weer prettig in de warme maanden, geen vochtige sokken voor jou. En zo draag jij je favoriete winter boots dames zwart op al je outdoor uitjes, al je dagelijkse activiteiten met plezier. En nee, natuurlijk niet alleen in zwart. ZOO Footwear houdt van kleur, wij hebben een ontzettend breed kleurenpalet, van rustige bruintonen en grijze boots, beige boots tot aan uitgesproken vrolijke kleuren als rood, fuchsia roze, geel, veel blauwsoorten en ook groene boots.

Zijn leren winter boots dames winterboots damen leder van ZOO Footwear in de winter waterdicht?

Ja, in alle seizoenen zijn onze boots van leder leder winterboots damen 100% waterdicht, er zit een Acquastop membraan in.

Waarom leren winter boots dames winterboots damen leder kopen bij ZOO Footwear?

Bij ons vind je boots van leer leder winterboots damen die waterdicht zijn, warm en een top pasvorm hebben. Dus geen natte voor jou deze winter.

Past mijn orthopedisch voetbed voor de winter in leren boots leder winterboots damen van ZOO Footwear?

Ja in leren winter boots dames winterboots damen leder van ZOO Footwear kun je onze uitneembare binnenzolen vervangen door je eigen voetbed.

Van welk leer zijn ZOO Footwear leren winter boots dames winterboots damen leder gemaakt?

Onze ZOO Footwear boots leder winterboots damen zijn gemaakt van waterafstotend, vuilafstotend en sneldrogend Performance nubuck leder gemaakt. Makkelijk schoonmaken dus in de winter.

Zijn in d winter de boots van leer leder winterboots damen van ZOO Footwear warm?

Ja, onze leren winter boots dames winterboots damen leder houden je voeetn lekker warm. Ze hebben een isolerende werking door het lagensysteem.